Vračila in reklamacije

VRAČILA

Želimo, da imaš dovolj časa za odločitev, ali si povsem zadovoljen/a z nakupom. Če iz katerega koli razloga nisi zadovoljen/a, lahko izdelke, kateri so bili kupljeni preko spletne strani, v 15 dneh vrneš ali zamenjaš. Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov goldeninkjewelry@gmail.com), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.
Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Sprejmemo vse vrnjene izdelke, ki niso poškodovani, niso bili povečani/pomanjšani ali predelani ter nimajo znakov obrabe. Zgoraj navedeni pogoj velja samo v primeru, da je bila pošiljka poslana na naslov kupca in po principu nevideno - kupljeno. Če je izdelek kupljen preko spletne strani in prevzet v maloprodajni enoti, veljajo pogoji za maloprodajo in ne več pogoji kupovanja preko spletnih strani. Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema vrnjenih izdelkov in sicer v vrednosti predloženega računa, z odštetim, stroškom dostave. Vračila vplačil vršimo na TRR kupca. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Možnost vračila ne velja če je potrošnik odstranil originalno pakiranje.

Če izdelek ne ustreza pogojem vračila, si pridržujemo pravico do odškodnine ali dokončnega vračila izdelka stranki na njene stroške.

VRAČILA ZA PERSONALIZIRANE IZDELKE

Pri pogodbah, katerih predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam,  zaradi svoje narave ni primerno za vračilo.

Izdelke, ki so naročeni v kategoriji “ustvari sam” bodo personalizirani natanko tako, kot si izbral/a ob naročilu. Prosimo, da ob naročili dvakrat preveriš ali je črkovanje pravilno, ko je naročilo oddano spremembe niso več možne.

Pri personaliziranih izdelkih odstop od pogodbe ni mogoč, teh izdelkov ne morete vrniti ali jih zamenjati.

REKLAMACIJA

Izdelka po 15 dneh od nakupa, ni mogoče vrniti brez utemeljenega razloga. V kolikor je razlog za vračilo reklamacija izdelka, mora kupec najprej poslati obvestilo o reklamaciji na kontaktni e-naslov goldeninkjewelry@gmail.com. Obvezno mora priložiti skeniran račun, ki dokazuje, da je bil nakup opravljen preko spletne trgovine. ZLATARSTVO ALOJZ PAVLOVSKI S.P. v največ petih delovnih dneh po pisnem obvestilu kupca potrdi prejem reklamacije in sporoči, kako bo potekal celoten reklamacijski postopek.

Za vse informacije nas lahko pokličeš na 041 878 945 ali po nam pišeš na goldeninkjewelry@gmail.com.

beyond forever

© GoldenInk Jewelry, 2016 vse pravice pridržane.